Élményfürdő

A beltéri és kültéri élményfürdő szolgáltatásai egész éven át élvezhetik a Zalakarosi Fürdőre látogató vendégek. A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexum minden korosztály számára kellemes kikacsolódást nyújt, a wellness életérzését sugallja.
Elősegíti az ellazulást, a munkával teli hétköznapok után segít a feltöltődésben, pihentető, jótékony hatásával hozzájárul a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez.
A beltéri élménymedencéből közvetlen kijárat vezet a kültéri medencébe. Télen-nyáron a termálvíz simogató hullámai és a kristálytiszta zalai levegő jótékony hatással van a közérzetre.

VIZES ÉLMÉNY MINDENKINEK

VÍZI ATTRAKCIÓK SOKASÁGA

 • Vadvízi áram: Hagyja magát az árral sodródni! A vadvízi áramban kipróbálhatja, milyen egy sebes folyású folyóban úszni! Lazuljon el, és hagyja, hogy a víz magával ragadja!
 • Vízernyő
 • Fekvő vízi masszázs ágy
 • Nyakzuhany
 • Pezsgőfürdő

A RELAXÁLNI VÁGYÓKNAK

TÁGAS PIHENŐTEREK - Kültéren és beltéren egyaránt a pihenőágyak térítésmentesen vehetők igénybe.

SZAUNA VILÁG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!
EGYEDÜLÁLLÓ: GYERMEKSZAUNÁVAL!

Az élményfürdő és a beltéri Vízipók-Csodapók Gyermekvilágot összekötő területen található a vadonatúj szauna világ, ahol a panorámás finn szauna mellett elérhető az országban egyedülálló, alacsony hőmérsékleten üzemelő, kicsik számára is bátran használható gyermekszauna. A gyermekszauna 40-45 ̊C hőmérsékleten működik, így a család együtt élvezheti a szaunázás élményét.

STRAND - GENERÁCIÓK TALÁLKOZÓHELYE

A több mint 10 hektáros, szépen gondozott parki környezetben kialakított strand valóban a generációk találkozóhelye. A strand kialakítása is ezt tükrözi, kiválóan elkülönül egymástól a fiatal korosztály és az aktív kikapcsolódást kedvelő családosok körében népszerű aktív mozgalmas, vizes élményeket felsorakozta zóna a fürdő másik, csendesebb részén található rekreációs, pihenő zónától.
1. aldoboz-strand: AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁS
A strand déli részén a családok, gyerkőcök, fiatalok számára létrejött aktív aqua zóna ad helyet a mozgalmas nyári strandi medencéknek.

Mi található itt?

Hullámmedence: mindenki kedvence a fokozatosan mélyülő hullám medence tengerparti hullámokat idéz elő a zalakarosi strandon
Vízfelület: 555 m2 Vízhőfok: 28-32 °C Vízmélység: 0,4 - 1,6 m

 • 6 pályás csúszdaegyüttes: különböző nehézségi fokozatokkal
 • 81 m hosszú tekergő-kanyargó nyitott Anakonda-csúszda (12 éves kortól)
 • 2 db extra-meredek Kamikaze-csúszda (12 éves kortól)
 • 3 pályás családi csúszda (3-12 éves korig szülői felügyelettel, 12 éves kortól önállóan használható)

Családi medence: a medencében lévő VÍZI ÖSVÉNYEN, egy kötélpályán keresztül, a vízen elhelyezett szigeteken át juthatnak át az ügyességüket megcsillogtatva a strandoló gyerkőcök. A medencében található széles, enyhe lejtésű csúszda kiváló a kisebbeknek és a kezdő csúszdázóknak. A családi medencében rendezik a Neckermann Klub Oázis animátorai a Vízi ösvény galoppot, kicsiknek csúszdaversenyt és különböző ügyességi vetélkedőket.
Vízfelület: 559 m2 Vízhőfok: 32 °C Vízmélység: 1,2 m
KATTINTSON IDE A KLUB OÁZIS PROGRAMOKÉRT!

Fitness medence: A termélvizes medencében naponta 2 alkalommal, délelőtt és délután aqua fitness órákkal kedveskedünk a vendégeknek.
Vízfelület: 310 m2 Vízhőfok: 32 °C Vízmélység: 1,2 m

Pancsoló gyermekmedence: A picik is biztonságosan pancsolhatnak a Neckermann Klub Oázis Klubház mellett található kis gyermekmedencében a fák hűs árnyékában.
Vízfelület: 90 m2 Vízhőfok: 30 °C Vízmélység: 0,3 - 0,5 m

Vízipók-Csodapók Mesestrand:
A víz alatti mesevilág jól ismert hőse, Vízipók-Csodapók és barátai egyenesen behálózzák a gyerekeket, akik pókháló kötélen juthatnak el az egyik élménytől a másikig.
Több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en többszintes medence komplexummal várja a gyerkőcöket, 0-12 éves korig Zalakarosi Fürdő Vízipók-Csodapók Mesestrandja.
A kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Különböző színű és formájú csúszdák kínálnak kalandot, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

 • 0-12 éves korig
 •  több mint 60 féle vízi attrakció
 • zuhatagok
 • csúszdák
 • vízágyúk

Neckermann Klub Oázis Klubház és játszóudvar:
A Vízipók-Csodapók Mesestrand közvetlen közelében lévő Neckermann Klub Oázis Klubházban felkészült animátor csapat várja különféle programajánlattal a hét minden napján a kicsiket és a nagyobbakat. A klubházban egész nap kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyermekek: rajzverseny, jelmezkészítés, arcfestés állandó része a programkínálatnak.
A játszóházban mászótorony várja a bátrakat, az udvarban mászófal, mászókák, libikóka és rengeteg kültéri játék található.
A programokra, vetélkedőkre a Klub Oázis Klubházban lehet nevezni, a versenyek indulásának helyszíne, a nap végén pedig a program részeként táncparketté is alakulhat az udvar.
Sok meglepetéssel, érdekes, mókás feladattal ismerkedhetnek meg a gyerkőcök.
A Neckermann Klub Oázis programról dióhéjban
A Neckermann Klub Oázis programsorozat állandó, színes és szórakoztató gyermekprogramokkal maradandó élményekkel gazdagítja majd a kicsiket. A zene, tánc és csapatversenyek alkalmával mozgásigényüket vezethetik le. A tematikus programok, mint a kalóznap, vagy a lovagok és hercegnők napja pedig a kreatív szórakozásról gondoskodnak. A Klub Oázis Latino és az Aquasalsa táncos edzésprogram latin ritmusokra és könnyen követhető gyakorlatokra épül, így kínálva élvezetes elfoglaltságot.
A Neckermann Klub Oázis program bemutatása, ahogy Béres Alexandra látja:
"A Neckermann Klub Oázis programjával most Ön is önfeledten élvezheti a napfényes úti célok, kiváló tengerparti szállodák, és persze nem utolsó sorban a helyszíni, profi felkészültségű magyar animátorok segítette nyaralás minden percét!
A speciálisan a Neckermann klub koncepcióhoz kifejlesztett, változatos családi-, gyerek- és relaxáló programokat most olyan helyen ismerhetik meg, ahol kellő idő juthat mindenre, ami egy izgalmas családi nyaraláshoz tartozik.
Aktív pihenés és önfeledt szórakozás! Ezt kínáljuk Önnek és családjának idén is, 17 szállodában, 10 úti célon.” (Béres Alexandra)
Amíg a gyerekek játszanak a szülők lazítanak? Igen!
A hely, ahol az egész család feltöltődhet! A Neckermann Klub Oázis igazi aktív kikapcsolódást kínál! A pihenés mellett a szórakozás sem elhanyagolható, ezért magyar nyelvű, magasan képzett helyszíni animátoraink a nyaralás folyamán vidám családi csapatjátékokkal, változatos sportprogramokkal színesítik az üdülést vendégeink részére. Próbálja ki, fedezze fel és válassza minden évben a Neckermann nyújtotta minőséget!
Pihenés és szórakozás egy helyen? Igen!
A gyerekek kalandjairól a Gondolkodj Egészségesen! Program szellemiségében képzett animátorok gondoskodnak.
A GE! Program hitvallása szerint egy gyermek egészséges fejlődésében a lélek egészsége, a gyermek természethez fűződő viszonya vagy a társadalomba való beilleszkedésének képessége legalább annyira meghatározó, mint az egészséges életmód klasszikus elemei, a táplálkozás és a testmozgás, éppen ezért a Gondolkodj Egészségesen! Program a gyermekek egészséges fejlődését meghatározó valamennyi területtel foglalkozik, mint a táplálkozás, az egészség és higiéné, a fizikális és érzelmi mi fejlődés, a szocializáció és a nevelés.
Sport- és szabadidős programok
Sportos, játékos vetélkedők, családi programok focitól a vízi aerobikig széles választékban állnak a Neckermann Klub Oázis Program résztvevői rendelkezésére.
2. aldoboz-strand: REKREÁCIÓS-ÉS PIHENŐ ZÓNA

Gyógyvizes medence:
A strandon lévő két különböző hőmérsékletű gyógyvizes ülőmedence a nemzetközi viszonylatban is méltán elismert különleges összetételű és ásványi anyag tartalmú vizet tartalmazza. A medencében az ajánlott tartózkodási idő 20 perc. A víz összetételét, javallatait, ellenjavallatait részletesen a GYÓGYÁSZAT menüpont alatt olvashatják.
Vízfelület: 260+260m2 Vízhőfok:34-36°C Vízmélység: 1,2 m
KATTINTISON IDE: GYÓGYÁSZATI KÖZPONT

Sportmedence (28 ̊C):
Fokozatosan mélyülő (1,2-2 m) sportra, rekreációs célú úszásra alkalmas medence, feszített víztükörrel.