Belső utazás- Theta tanfolyam kezdőknek

HA MOST OLVASOD A CSOMAG CÍMÉT, BIZONYÁRA ELGONDOLKODSZ AZON, KINEK SZÓL EZ A BELSŐ UTAZÁS?

Neked, ha érdekel az önismeret, szívesen olvasgatsz a lélek dolgairól, a tudatosság témakörében már jártas vagy, éppen egy nagy váltás előtt állsz, egy szomorú dolgot szeretnél elengedni, nem tudsz megbocsátani valakinek, túl sok a dráma az életedben, összecsapnak a hullámok a fejed felett, többször léptél már ugyanabba a kellemetlen kimenetelű szituba...

Jó hírünk van, mert ezeken TE MAGAD TUDSZ változtatni. Nem mi, TE magad.

Mi megtanítunk neked egy frankó technikát, hogy ez sokkal könnyebb legyen. Amit eddig csak évek, netán évtizedek alatt oldott meg az élet. ...magától. ... vagy esetleg úgy is maradt, az most egycsapásra megy, egy tudatos, a mindennapokban alkalmazható technika használatával.

Amellett, hogy ez a 3 napos ITTLÉT (JELENLÉT) feltölt téged, közel kerülsz önmagadhoz (az is lehet, hogy erre rég nem volt mód), elengedsz sok korlátozó mintát, hitrendszert, önbántalmazó szokást, ami már nem szolgál téged.

Egyet mondhatunk: 100% FELKAVARÓ LESZ. Valószínű lesznek nehéz pillanatok a 3 nap alatt: elengedsz, belemész, kilpész a komfortzónádból, cserébe megújulsz, feltöltődsz, kicserélődsz, energiával telsz meg, újjászületsz? ... sok szó van rá, használd, amelyiket szeretnéd.

A tanfolyamot KABÓK TÜNDE- okleveles ThetaHealing Instruktor tartja, aki a Thetahealing mellett számos ÖNMUNKA-technikát használ évek óta. Tünde többszáz egyéni terápiát vezetett, kurzusokat tart. www.kaboktunde.hu

A TANFOLYAMRÓL: 

  • kis csoportban tartjuk- így mindenkivel egyénileg is tud foglakozni az oktató - min. 5 fő -max. 15 fős csoport
  • minden nap 10:00-17:00 óra között (szünetekkel)
  • vezettett meditációk, önmunka minden mennyiségben

IDŐPONTOK:

2018.02.23-25. 

2018.04.20-22.

2018.05.25-27.

Érvényesség:
2018.01.16 - 2018.06.14.
Foglalható:
Min. 2 éj
Már 36 450-tól

A csomagajánlat tartalma